Diverse

Her er lidt forskellige SEO og online marketing resurser som du finder her på SEO Firma.

Hvorfor vælge SEO firma

Hvorfor skal du vælge SEO firma til at håndtere optimeringen af din hjemmeside? I denne guide får du en masse info over hvad SEO firma tilbyder inden for optimering af hjemmesider og webshops. Lidt grundlæggende info som søgemaskineoptimering og om firmaet generelt. Hvad enten du har brug for optimering til søgemaskinerne, SoMe annoncering eller Google Ads, så kan dette firma hjælp. Læs mere om Hvorfor vælge SEO firma.

Hvad er SEO?

Er du i tvivl om hvad SEO overhoved er for noget, og om det er noget du også har brug for, så er her en meget kort intro til emnet og hvad du skal være opmærksom på når du benytter online marketing. Læs mere om Hvad er SEO?

Hvad er linkbuilding?

Det er ikke altid nok at have noget godt indhold på hjemmesiden, eller at dit indhold er SEO optimeret. Uden eksterne links til hjemmesiden kan det være rigtig svært at opnå de rigtige placeringer. Så her vil en ting som linkbuilding være med til at sikre at din side har nok autoritet til at søgemaskinerne stoler på indholdet og gerne vil vise din side blandt søgeresultaterne. Læs mere om linkbuilding.

Hvorfor bruge Google Ads?

Selvom det næsten altid er en god ting at ligge i top på søgeresultaterne, så vil der altid være en del som klikker på de betalte annoncer der vises over de organiske søgninger. Så hvis du udelukkende fokusere på SEO, så går du glip af en stor mængde trafik. Her finder du lidt ekstra info om hvorfor du bør bruger Google Ads, og hvad det overhoved er for noget. Få svar på hvordan næsten alle Danske virksomheder benytter Google Ads i større eller mindre grad nu om dage. Læs mere om Hvorfor bruge Google Ads.

Det var lidt om nogle af de resurser du finder her på SEO firma. Følger du at der mangler noget er du altid velkommen til at kontakte os. Også hvis du selv er interesseret i at bidrage med indhold til siden her.