GOOGLE ADWORDS

Mange netbutikker bruger tid og penge på AdWords kampagner, men kun få måler effekten. Vi hjælper dig i gang med Google AdWords eller optimerer din eksisterende AdWords annoncering (eller Google Ads som det hedder nu om dage).

Valg af annoncetekster og søgeord

Med udgangspunkt i din viden om dine kunder og dit marked optimerer vi sammen dine AdWords kampagner. Google Ads er en vigtig del af din online marketing, og noget som langt de fleste virksomheder benytter sig af nu om dage.

Vi hjælper dig med at vælge søgeord, annoncetekster, målgrupper og landing pages.

Effektmåling og optimering

Vi gennemgår løbende din AdWords statistik og tilpasser din annoncering på baggrund af fakta om de enkelte annoncers og søgeords effektivitet. Vi hjælper dig med at tolke og udnytte information om kvalitetsresultat, CTR og anvendte søgetermer.

Analyse af dækningsbidrag

Vi hjælper dig med opsætte konverteringssporing, så du kan lave individuelle analyser af dækningsbidraget for dine Adwords besøgende. Først da ved du ved præcis, hvor meget du bør byde for de forskellige søgeord.

Til disse analyser anvender vi også data fra Google Analytics. Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig med Google Analytics.

Skal vi også hjælpe dig?

Få en gratis snak med en AdWords ekspert – helt uden bindinger for dig.

Google Analytics

Viden om dine kunders adfærd er nøglen til øget salg og indtjening.

Vi hjælper dig med at omsætte data til værdifuld indsigt og konkret handling.

Definition af målepunkter

Vi bruger vores erfaring fra andre netbutikker, når vi hjælper dig med at definere dine vigtigste succeskriterier, når kunder besøger din netbutik.

Typisk er det primære mål at få kunden til at placere en ordre, men der vil altid være en række sekundære mål, som du også ønsker at holde øje med.

Opsætning af rapporter

Vi sætter rapporter op i Google Analytics, så du kan spore dine kunder hele vejen fra klik til køb. Vi hjælper dig med at tolke rapporternes informationer. Hvis vi finder problemområder, så hjælper vi dig med at grave dybere i data, så du selv kan træffe de rigtige beslutninger omkring tilpasninger af webshop, varepræsentation eller annoncering.

Skal vi også hjælpe dig?

Få en gratis snak om Google Analytics – helt uden bindinger for dig.