Ressourcer

Selv om du finder en stor del af de SEO ressourcer du har brug her på SEO Firma, så vil der stadig være en hel del andre eksterne ressourcer som kan være nyttige. På denne her side finder du en række nyttige eksterne sider inden for SEO, webdesign og online marketing.

BureauFinder

Brug for at finde et lokalt webbureau, App udvikler, Bogholderi eller SEO firma? Hos BureauFinder hjælper de med at finde den helt rigtige match til dig som har brug for hjælp til at tage din virksomhed til næste niveau.

For mere info besøg: BureauFinder.dk

SEO Roundtable

En nyttig blog med seneste nyt inden for ændringer i Googles algoritme og SEO trends. En nyttig side at følge for dig som ønsker at have fingeren på pulsen og være i stand til at tilpasse din SEO strategi inden for kort tid. Dette kan være nyttig for i mange tilfælde vil vi se effekten på rettelser i USA før at de bliver implementeret her i Danmark.

For mere info besøg: SEO Roundtable

Ubersuggest

Mangler du et gratis SEO værktøj til din egen hjemmeside eller blog, så er Ubersuggest et rigtig godt bud. Du kan her få hjælp til at finde nye søgeord, se dine nuværende placeringer og meget mere. Et SEO værktøj som mange SEO eksperter også anbefaler, både til nye og mere erfarne specialister.

For mere info besøg: Ubersuggest

Small SEO tools Domæne autoritet tjekker

Arbejder du med søgemaskineoptimering, så er det ofte ret relevant at kende et domænes autoritet. Især hvis du får mulighed for at få en link på et domæne, så er det ikke helt ligegyldigt om det er på et domæne med lav autoritet eller med høj autoritet. Med denne domæne tjekker kan du hurtigt få et overblik over om domænet er værd at få en link fra eller ej.

For mere info besøg: Domain Authority Checker

TinyPNG

Hvad enten du har et GiF, PNG eller JPG billeder, så kan TinyPNG bruges til at reducere størrelsen på billedet så det ikke er så tungt at loade, og endda uden synlig kvalitetstab. En hurtig hjemmeside er vigtigt både når det kommer til en god brugeoplevelse men også en vigtig SEO rankerings faktor her i 2022. Ofte er det billeder som sløver ens side, og derfor er et værktøj som TinyPNG uundværligt.

For mere info besøg: TinyPNG

Det var et par gratis ressourcer inden for SEO og online marketing som kan være nyttige for dig som ønsker at lære lidt mere om online marketing eller mangler nogle værktøjer til at forbedre dine egne placeringer. Tjek også vores online blog for masser af nyt inden for digital markedsføring. Du finder vores blog her.