Gratis Rådgivningsmøde

Gratis Rådgivningsmøde

Dit forløb hos os starter som udgangspunkt med et gratis rådgivningsmøde. Her får du en uforpligtende gennemgang af dine online aktiviteter med en af vores online eksperter. Du vil få et overblik over hvilke steder din online forretning kan optimeres, og hvor du står med dit website, markedsføring og image.

Online Strategi og online marketing

Så snart du har afgivet din ordre via vores webshop begynder dit projekt. Vi starter altid med at lytte til vores kunder på en workshop. Med udgangspunkt i dine målsætninger drøfter vi, hvordan vi bedst muligt løfter hele din online forretning til næste niveau. Herefter udarbejder vi en online strategi, som skal skabe bedre optimering, mere trafik og flere kunder. Det gælder her om at ligge en strategi der tager hånd om både on page delen, men også off page delen af din hjemmeside.

Læs mere – Hvad er forskellen på on page og off page SEO?

Konverteringsoptimering

Det første led i din online strategi er optimering på dine online platforme. Det gælder først og fremmest dit website, men det kan lige så vel være din shopløsning eller sociale platforme. Disse udgør fundamentet for din online forretning, og skal typisk optimeres og gøres mere konverteringsparate – eller de skal nybygges fra bunden.

Trafikgenerering

Når dit online fundament er på plads kan vi begynde at drive relevante besøgende til dit website. Her tager vi udgangspunkt i netop de online værktøjer og kommunikationskanaler, der kan generere mest trafik til din forretning. Det kan være via SEO, webtekster, skræddersyet content, facebook kampagner, Google Ads, blogs, videoer etc. Husk at der kan være rigtig store forskel på kvaliteten af den trafik du får ind, så sørg altid på at måle på effekten af de forskellige trafikkilder du benytter.

Flere kunder

Resultatet er et stærkere online image og fundament, der indbyder dine besøgende til at kontakte dig i stedet for dine konkurrenter. Samt en stærk strøm af relevant trafik, som bliver til kunder og ikke kun besøgende på dit website.

Website – Responsivt & mobil-parat – SEO optimeret

Velkommen til vores dygtige team har lavet en meget professionel markedsførings plan, som har flyttet flere online webshops flere skridt op, både målt på kendt omdømme og resultat i kroner og øre.”

En god SEO strategi er tit en god ting til dig som ønsker mere kvalitets trafik ind på din hjemmeside.

Vi står gerne for jeres online markedsføring

 • De bedste designs
 • Fra leads til kunder
 • Responsivt & mobil-parat
 • SEO-optimeret

Fundamentet i din online tilstedeværelse er typisk dit website

Fundamentet i din online tilstedeværelse er typisk dit website. Det er her du i sidste ende skal konvertere dine leads til kunder. Derfor er det essentielt, at dit website eller webshop er optimeret til at håndtere kræsne forbrugere, som også besøger dine konkurrenters sites. Dette stiller krav til at dit website både skal være et univers, hvor man kan søge information og inspiration – og samtidig skal det være konverterings-optimeret.

Vi tager udgangspunkt i din virksomheds målsætninger og ambitioner

Vi tager udgangspunkt i din virksomheds målsætninger og ambitioner, og omsætter dem til stærke websites og shop-løsninger. Vi arbejder både med Open Source CMS systemer som WordPress og Joomla. Til shops bruger vi typisk Magento eller PrestaShop. Disse er de mest anvendte platforme i verden, og sikrer dermed, at man som kunde aldrig er låst til et specifikt system, men altid vil kunne udvikle videre på det.

 • Identitet & logo
 • Skab opmærksomhed for dit produkt
 • Konverteringsoptimerede designs
 • Signaler hvad du står for
 • De bedste designere

Den grafiske identitet er din virksomheds visuelle virkemiddel

Den grafiske identitet er din virksomheds visuelle virkemiddel, som klart og tydeligt skal formidle de fordele der er, når de vælger dig og dit produkt frem for konkurrenternes! Dvs. en strategisk sammensætning af de rigtige farver, fonte, billeder, budskaber og øvrige grafiske elementer og virkemidler. Det er måden de sammensættes på, stilen og tonen, som gør forskellen.

På samme måde er dit logo din virksomheds værktøj

På samme måde er dit logo din virksomheds værktøj til at formidle og kommunikere din position, fordele og forskelle. Vi bruger de bedste grafikere, som kun har ét fokus: At signalere dine værdier overfor dine kunder, og samtidig gøre din visuelle identitet og logo så salgsorienteret som muligt.

 • Content & Tekst
 • Driv trafik med indhold
 • Byg langvarige relationer
 • Lad dine kunder komme til dig
 • Få din målgruppe i tale

Content marketing er et meget effektivt værktøj

Content marketing er et meget effektivt værktøj til at skabe relationer med fans, brugere og kunder. Derfor bliver der løbende brugt større og større andele af marketingbudgetterne til at publicere unikt indhold, som kan drive trafik til websites og medføre øget salg. Content kan bygges op omkring større koncepter, der spreder sig over flere medieplatforme. Det kan også være mere simple tekster til websites.

Med udgangspunkt i jeres forretning og budgetter, udvikler vi idéer og strategier til jeres online content kampagner

Med udgangspunkt i jeres forretning og budgetter, udvikler vi idéer og strategier til jeres online content kampagner. Vi hjælper jer med at finde og producere netop det indhold, som differentierer jeres virksomhed. Hvad enten det er tekster til web, video eller lyd sikrer vi optimal gennemslagskraft i kommunikationen, og sørger for, at den ønskede målgruppe kommer i tale.

Sociale Medier

Driv trafik med likes, fans og brugere

 • Skab langvarige relationer
 • Sociale universer der konverterer
 • Få din målgruppe i tale

Det er vigtigt at have klare strategier for sine sociale medie-profiler

Det er vigtigt at have klare strategier for sine sociale medie-profiler. Det er samtidig vigtigt, at ens sociale aktiviteter ikke bliver simpel promotion for éns produkter, ydelser og gode tilbud. Man bør i stedet tænke i at give sine fans spændende og overraskende indhold, som giver dem værdifuld information og en tættere relation til din virksomhed.

Sammen med jer definerer vi hvilke sociale medier, der egner sig til jeres virksomhed

Sammen med jer definerer vi hvilke sociale medier, der egner sig til jeres virksomhed og hvilke der ikke gør. Vi lægger strategier, der giver øget engagement, og vi kan aktivt vedligeholde Jeres profiler med posts og indhold. Vi sikrer, at dine sociale medier bliver en platform for nye fans, nye kunder og mersalg. Facebook, Twitter, Linkedin og Youtube er blandt de mest populære kanaler vi arbejder med.

Søgemaskine Optimering aka SEO

 • Kom til tops på Google
 • Kvalitets leadgenerering
 • Gør dig synlig for dine kunder
 • 1. klasses linkbuilding

At ligge i toppen på søgemaskinernes organiske søgning er et must

At ligge i toppen på søgemaskinernes organiske søgning er et must, hvis du ønsker at øge dit salg, sprede dit budskab, eller tage ejerskab inden for et specifikt område. 75% af alle folk kigger kun på side 1, når de foretager en søgning på f.eks. Google, og 35% af alle klik går til de tre øverste placeringer. Derfor er SEO (Search Engine Optimization) et vigtigt værktøj i enhver online strategi.

Vores mål er at få dit website til tops på Google

Vores mål er at få dit website til tops på Google og andre søgemaskiner. Vi arbejder med de fire vigtigste teknikker for at sikre dig den bedste mulige placering – det er teknisk SEO, linkbuilding, content og sociale medier. På denne måde sikrer vi den bedst mulige placering, og dermed den største mulighed for at matche dine keywords med de søgeord dine kunder bruger.

 • Google Adwords eller nu Google Ads
 • Kom til tops på Google
 • Mere leadgenerering
 • Stik af fra konkurrenterne
 • Flere kunder

Google Adwords er et meget effektivt redskab til at genere trafik til dit website. Mange virksomheder nedprioriterer den løbende opsætning og optimering, hvilket ofte resulterer i dyre klik med lav relevans og dermed mindre salg. Bliver Google Adwords brugt effektivt, kan det derimod blive fundamentet i din marketing plan, og du vil kunne opnå målbare resultater.

Vi kan både opsætte og optimere dine kampagner løbende. Vi sikrer, at det budget du betaler til Google bliver brugt på klik, der er relevante for din forretning og for din virksomheds strategi. Hos os får du services som gennemgang af historik, strategiplanlægning, budgetlægning og løbende rådgivning.

Vi laver forskellige web- og grafiske løsninger samt SEO

Website – Responsivt & mobil-parat – SEO optimeret

Mangler du en hånd til det grafiske arbejde?

Mangler du en hånd til det grafiske arbejde, eller support til det tekniske? Det er hvad vi er til for. Vi laver forskellige web- og grafiske løsninger. Vi har flere års erfaring med at arbejde med grafiske programmer, og opsætte webløsninger med CMS.

Webløsninger eller grafik

Webdesign er vigtigt når din hjemmeside skal fremstå moderne og flot.

Har du en opgave, så skriv eller ring og få et uforpligtende tilbud. Vi klarer det meste når det handler om webløsninger eller grafik, små som store opgaver. Det kan være alt fra design af skilte og logo’er, til hjemmesider og infoskærme. Du kan se noget af det arbejde jeg har lavet under menu punktet Cases.

Komplette webløsninger med CMS systemet WordPress Flotte billeder som f.eks. dem du ser på Flickr er ofte en vigtig del af en pæn hjemmeside. Er det tale om en lokal hjemmeside i Aalborg, Århus eller Odense så kan du søge efter – webdesign Aalborg og finde en dygtig lokal webdesigner.

Jeg har over de seneste år lagt min fokus, på komplette webløsninger med CMS systemet WordPress. Det betyder at jeg har god erfaring med at arbejde med systemet, og kender det mere eller mindre fra ende til anden. WordPress er med til at give dig som bruger en nem administration af din webside, infoskærm, etc.

SEO / Søgemaskineoptimering

Vi hjælper med både teknisk SEO, on-page SEO og linkbuilding. Vi laver dedikeret SEO strategi og eksekvering. Vi sørger for i bliver fundt på Google under jeres valgte søgeord.

SEO eller search engine optimizing, er noget du skal vide hvad der er, hvis du har en hjemmeside. Skal din side, dukke op i søgemaskinerne?

Det hele afhænger af SEO, for at opnå bedre søgeresultater. Søgemaskineoptimering er ikke blot et arbejde, men det er også blevet vores helt store passion.

Brug for en side til din forening?

Vi laver gerne en hjemmeside, til din forening. Jeg har opbygget et system, specielt til foreninger. Så i kan få det bedste, fra begge verdener. Det kommer til at se ud, som i gerne vil have det. Samtidig med at i kan få vist jeres kalender, kampprogram, referater, dele dokumenter, holde styr på brugere, tage imod kontingent, osv. osv. osv. Altså alt det i har brug for, som ser godt ud.

Grafik til hjemmesider

Har du brug for grafik? Det kan være til print, eller til skærm. Måske skal du have opsat en plakat, eller lavet et banner til din hjemmeside, NKDesigns laver det hele. Del dine tanker med mig, og du får en godt kreativt forslag tilbage.

Vi kommunikerer gennem hele processen

Min største interesse er at gøre dig tilfreds som kunde, derfor forhører vi os altid grundigt om ønsker til projektet. Vi kommunikerer gennem hele processen, så dit produkt bliver 100 % som det skal være. Der ud over yder vi selvfølgelig support og hjælp efter et projekt er gjort færdigt. Så hvis der opstår problemer er det bare at tage kontakt til os, så kigger vi på det.