Søgemaskineoptimering hos os – SEO Firma

SEO Firma – Vi Seo optimerer din hjemmeside til Google

Professionelle og erfarne SEO folk, der skaber resultater, hvad enten der er i Aalborg, Nørresundby, Aarhus eller København.

Søgemaskineoptimering hos os

Velkommen til en af Danmarks mere seriøse SEO firmaer. Vi sælger ikke katten i sækken, men resultater, der uden tvivl vil flytte jer i placeringerne på Google. Vi ved SEO kræver både tid og tålmodighed, og derfor har vi lavet en solid beskrivelse af vores tilgang til SEO herunder. Som f.eks. her på http://seo-firma.dk/hvad-er-seo/

Professionel SEO Rapport

 • Forslag til forbedringer af tekst indholdet på siden.
 • Keyword Density måling på dine side.
 • Forslag til forbedring af Keyword Density på dine sider.
 • Link Validator måling på dine sider.
 • Keyword Proximity Analyzer måling på dine sider.
 • Forslag til tekniske forbedring.
 • Måling af siden i forskelige søgemaskiner.

Professionel SEO Linkbuilding

 • Sikre kvalitets links.
 • Sikre at siderne der linke til din side har relavant indhold.
 • Sikre at teksten i indgående links er forskellige.
 • Sikre at de indgående links ikke skader din position i søgemaskinerne.
 • Oprettelse af indgåendelinks.

Arbejdsplan

Inden jeg går i gang med søgemaskineoptimering af din hjemmeside, aftaler vi en arbejdsplan ud fra dine ønsker, behov og budget. Arbejdsplanen vil ligge til grund for en kontrakt med månedlig betaling uden binding. Noget som man ikke ser hos mange SEO firmaer nu om dage. Husk at udover søgemaskineoptimering skal der også tages højde for ting som sociale medier (instagram, twitter, facebook osv.), email marketing, affiliate marketing og offline marketing.

Læs mere om Instagram SEO

Valg af SEO firma

Det at finde det helt rigtige SEO firma er bestemt ikke en nem opgave. Der findes efterhånden over 500 SEO firmaer i Danmark. I Aalborg alene er der tæt på 50, i Aarhus er tallet meget større og jeg tør slet ikke tænke på hvor mange der er så er i København. Nogle af disse SEO firmaer laver udelukkende søgemaskineoptimering, mens andre også tilbyder andre former for online marketing som Google Ads, social media marketing, nyhedsbreve og meget andet. Det vigtige er at du finder det helt rigtige SEO firma til at hjælpe med opgaven.

Søgeordsanalyse

Søgeordsanalysen ligger til grund for alt fremadrettet seo-arbejde med din hjemmeside, da det er vigtigt at optimere efter de rigtige søgeord, så du får mange af de rigtige besøgende, der kan konverteres til kunder.

Teknisk SEO

Teknisk SEO er en klargøring af hjemmesiden, som bør udføres for at få fuld udbytte af on-page SEO. De vigtigste punkter er seo-venlige url’er og teknisk reduktion af duplicate content, som er direkte skadeligt. Nu om dage her i 2020 er ting som mobilvenlig og load tider en vigtig del af teknisk søgemaskineoptimering og kan påvirke resultaterne af dine placeringer.

On-page SEO

On-page SEO består af en række af virkemidler, som kan bruges til at fortælle søgemaskinerne, hvad hjemmeside og de enkelte undersider handler om. Hvert enkelt side på hjemmesiden bør optimeres til et søgeord.

Linkbuilding

Linkbuilding går ud på at skabe indgående links til hjemmesiden. Det er vigtigt at linkbuilding bliver udført korrekt, da nogle former for linkbuilding er direkte skadelige og kan ødelægge hele SEO-arbejdet.

SEO-rapport

Hver måned modtager du en SEO-rapport sammen med din faktura. SEO-rapporten er dokumentation for mit SEO-arbejde og giver en månedlig status for hvilke resultater søgemaskineoptimeringen har givet.
Søgemaskineoptimering er et individuelt forløb, og stor forskel på om det er til mindre lokale virksomheder som en tømrer fra Aalborg, eller en større landsdækkende kæde hvor konkurrencen er stor.
Da alle hjemmesider er forskellige, vil arbejdet med søgemaskineoptimering altid være et individuelt forløb. Den tekniske del er som regel hurtigt overstået, men arbejdet med on-page SEO varierer alt efter hjemmesiden størrelse, og behovet for linkbuilding vil variere alt efter hvor meget konkurrence, der er på de enkelte søgeord.

Søgemaskineoptimering kræver tålmodighed

Det er almindeligt at søgemaskinerne er flere dage om at opdatere med de forbedringer der bliver foretaget, så søgemaskineoptimering kræver tålmodighed. Det er vigtig at arbejdet med søgemaskineoptimering foregår som en løbende process og ikke i store hug af gangen, da søgemaskinerne værdsætter kvalitet og straffer for SEO-spam.

Hvorfor vælge os til søgemaskineoptimering?

Ved udgang af hver måned sender jeg en SEO-rapport og en faktura på udført arbejde. Du skal derfor ikke betale noget forud og får altid dokumentation for det seo-arbejde jeg har lavet, samt en månedlig status på opnået resultater, trafik m.m.

Vi er fuldt ud åben omkring vores arbejde, og vi forklarer gerne de enkelte elementer i arbejdet, inden vi går i gang. Målet med søgemaskineoptimering er altid gode placeringer på søgemaskinerne, men der er ingen, der kan garantere bestemte placeringer, som f.eks. den øverste plads. Derfor kan vi kun garantere seriøst kvalitetsarbejde med din hjemmeside, og ikke et bestemt resultat. Tjek med dit lokale SEO firma.

On-page SEO indebærer ændringer af tekster, billeder og tags på din hjemmeside og kan have indflydelse på budskab og konvertering. Vi drøfter derfor altid disse ændringer, inden jeg går i gang, og du har altid det sidste ord.

Teknisk SEO

Teknisk SEO er et af de grundlæggende elementer i On-page SEO. Teknisk SEO er en forudsætning for at arbejdet med On-page SEO og linkbuilding kan give optimale resultater, da webhoteller og CMS-systemer som standard ikke er optimeret til søgemaskinerne.
Teknisk SEO består af

Server indstillinger

Webhotellets tekniske indstillinger skal normalt tilpasses, så redirects foretages korrekt, teknisk betinget Duplicate Content fjernes og SEO-venlige URL’er er understøttet. Disse indstillinger programmeres typisk i filen .htaccess.

CMS indstillinger

CMS-systemet skal indstilles korrekt og vigtige plugin’s skal installeres og konfigureres. I WordPress er dette en simpel opgave, men opgaven er større i mere avancerede CMS-systemer, så som f.eks. Drupal.
Øvrige tilpasninger

Opgave med teknisk SEO kan variere lidt, alt efter hvordan hjemmesiden er udarbejdet. I nogle tilfælde kan programmering af større eller mindre ændringer af hjemmesiden være nødvendig, før den er egnet til SEO.

Teknisk SEO er ofte meget teknisk

Teknisk SEO adskiller sig især fra den øvrige On-page SEO ved at de kompetencer, der skal til for at løse denne opgave, er meget forskellige fra de kompetencer, der er behov for i forbindelse med det mere vedvarende On-page SEO-arbejde. Derfor er det ikke ualmindeligt at der skal to forskelige personer til at løse disse opgaver, da teknisk SEO ofte kræver viden af så teknisk karakter, at der skal en servertekniker og/eller programmør til at løse opgaven. Man skal dog ikke forvente at en tekniker har viden om SEO, men han/hun er i stand til at programmere de ændringer, som teknisk SEO kræver.

On-page SEO

Søgemaskineoptimering af hjemmesidens indhold. On-page SEO er den del af arbejdet med søgemaskineoptimering, der foregår internt på hjemmesiden og On-page SEO består typisk af optimering af tekster, billeder og interne links. Før man går i gang med On-page SEO, er det vigtigt at udarbejde en grundig søgeordsanalyse og sikre sig at grundlæggende teknisk SEO er på plads, så arbejdet kan udføres under optimale forhold.
On-page SEO består bl.a. af

Brug af søgeord

Det er vigtigt at formulere sig rigtigt ved at benytte det aktuelle søgeord i overskrifter og tekster på den enkelte side. Hver side bør kun optimeres til et søgeord og keyword density bør ikke være over 5%.

Korrekt HTML

De forskellige typer af indhold bør vises med det mest relevante html-tag. Overskrifter bør inddeles i niveauer og vises med H1-H6 tags. Søgeord kan fremhæves med bold, understregning eller anden farve.

Billeder

Google indeksere også efter billeder, så man kan med fordel benytte søgeordet i filenavnet og tilføje en titel, der vises som alternativ tekst og beskriver billedet for den besøgende og her især for søgemaskinerne.

Interne links

Den interne linkstruktur er vigtig, da den både fortæller om sidernes indhold og giver søgemaskinerne mulighed for at finde de enkelte undersider. Links kan med fordel optimeres med en forklarende tekst.

SEO-venlige URL’er

Hvis det er teknisk muligt med rimelige midler, har Teknisk SEO givet muligheden for at søgeordsoptimere på de enkelte undersiders navne. Med søgeordet i URL’en kan søgemaskinerne let læse, hvad siden handler om.

Struktureret indhold

Ved at strukturere indholdet kan Google inddele din hjemmesides indhold i niveauer og give brugerne et udvidet søgeresultat med links til undersider (websitelinks) på din hjemmeside.

Header tags

Title-tag og meta description tag er to meget vigtige optimeringer, der dog i stigende grad mere handler om konverteringsoptimering i SERP end SEO. Meta keywords bør udfyldes i beskedent omfang med relevante ord.

Fjern Duplicate Content

Duplicate content er kopieret indhold og bør som minimum reduceres, da det kan være direkte skadeligt. Med andre ord: Kopier aldrig indhold, heller ikke hvis du har fået lov af f.eks. din leverandør.

Optimere kode

Forkert kodning af et bestemt formål kan sende uheldige signaler til søgemaskinerne. F.eks. bør nofollow aldrig benyttes internt eller på links til dine sociale profiler. Vigtige links bør også altid laves med anker-tag. Dette giver en øget effekt af de links der laves og giver generelt nogle bedre Google resultater, noget som vi her hos SEO firma har stort fokus på.

On-page SEO er omfattende

On-page SEO er meget omfattende og kan ikke alene beskrives med ovenstående. On-page SEO bør aldrig forringe de besøgendes oplevelse af hjemmesiden og på ingen måde forringe konverteringen. Lav aldrig din hjemmeside til søgemaskinerne, men altid til dine besøgende. En hjemmeside er markedsføring og bør først og fremmest sælge dit budskab eller vare. On-page SEO bør også som al anden søgemaskineoptimering gøres med måde, da det ellers bliver straffet af især Google’s avancerede algoritmer, der hele tiden opdateres til at fremme indhold af kvalitet, og straffe de groveste former for manipulation af deres indeksering.

Linkbuilding er en vigtig del af SEO

Linkbuilding handler om at skabe indgående links. Linkbuilding er det primære element i ekstern søgemaskineoptimering. Linkbuilding handler om at skabe indgående links til hjemmesiden. Man skal dog være påpasselig, da nogle former for linkbuilding er skadeligt for seo-arbejdet, da søgemaskinerne betragter disse former for linkbuilding som seo-spam. Den mest udviklede, kritiske og dermed sværeste søgemaskine at optimere til er også den mest brugte: Google.

SEO-tekster

De primære indgående links i min linkbuilding kommer fra søgemaskineoptimerede tekster på minimum 500 ord med lav keyword density, samt et søgemaskineoptimeret link til din hjemmeside. Disse SEO-tekster bliver uploadet på blogs med andet indhold inden for samme emne.

Tekster

Til at skabe en naturlig linkprofil, indeholder alle mine pakker med linkbuilding en masse korte tekster, som ikke er søgemaskineoptimeret. Disse tekster bruges på mange forskellige måder til at skabe den nødvendige variation, som professionel linkbuilding kræver.

Sociale links

Der indgår links fra et udvalg af de sociale medier i alle mine linkbuilding-pakker. De tre vigtigste er Google plus, Twitter og Facebook. Disse sociale links bruges i relevante sammehænge af mine skribenter, som skriver under synonym og når dermed ud til relevante brugere.

SEA – Søgemaskineannoncering

SEA er forkortelsen for Search Engine Advertising eller på dansk Søgemaskineannoncering. Søgemaskineannoncering kan optimeres på samme vis som søgemaskineoptimering, da det også her handler om at annoncere på de rigtige søgeord, og formulere sig så annoncerne konverteres til besøgende. (feks Google Adwords).
Søgemaskineannoncering består af

Arbejdsplan

Ud fra dine ønsker, dit budget og dine behov udarbejder jeg en arbejdsplan for mit arbejde med din annoncering. Arbejdsplanen indgår i en kontrakt uden binding, som klart afgrænser vores aftale.

Søgeordsanalyse

Jeg finder de mest brugte og mest relevante søgeord for din hjemmeside. Jeg går ikke efter flest mulige besøg, men analyserer mig frem til de bedste søgeord, som kan konverteres til kunder på din hjemmeside.

Annoncer

Jeg opretter annoncer med sælgende tekster, som kan give mange besøgende og konverteres til kunder. Alt efter aftale, budget og konkurrence, split-tester og optimerer jeg løbende på alle annoncer.
Søgemaskineannoncering til timepris

Vi udfører alt SEA-arbejde til en aftalt timepris. Vi kan aftale en kontrakt med månedlig betaling efter udført arbejde. Vær opmærksom på at mit SEA-arbejde foregår på dine konti hos søgemaskinerne, så du kan altid selv overtage arbejdet eller regulere dit budget. Alle kontrakter på arbejde med søgemaskineannoncering er uden forudbetaling og binding, så du betaler kun for udført arbejde og kan altid opsige vores aftale fra dag til dag. Så har du brug for Søgemaskineoptimering eller anden online markedsføring, så kontakt os eller vælg et af de mange webbureauer eller marketing bureauer under SEO firmaer.