WEBDESIGN OG SØGEMASKINEOPTIMERING

Webdesign

Udvikling af hjemmesider af visitkort-typen – enkle hjemmesider med få funktionaliteter som kan bruges til præsentation af en virksomhed, forening eller person.

Jeg tilstræber at levere hjemmesider i et stilrent og professionelt design. Alle hjemmesider opbygges i XHTML ved brug af CSS og er W3C verificeret, og vil derfor være kompatible med de fleste browsere.

Alle hjemmesider laves med et unikt design, og der bruges ikke færdige templates.

Søgemaskineoptimering

Optimering af din hjemmeside.

Der startes med at analysere din nuværende hjemmeside, hvor der bl.a. kigges på søgeord, tekster og linkbuilding.

Søgemaskineoptimering er kunsten at få din hjemmeside gjort mere synlig på internettet. Den større synlighed skulle gerne øge trafikken på din hjemmeside, og derved give dig større mulighed for at øge din forretning.

Tekst og korrektur

Skrivning af tekster til hjemmesider.

ThomsenMedia tilbyder skrivning af tekster til din hjemmeside, eller korrekturlæsning af eksisterende danske tekster.

Tekster til web er anderledes end tekster til tryk. De skal være korte og præcise, således folk hurtigt forstår dit budskab.

Søgemaskineoptimering er dog noget, der skal tages hensyn til ved udarbejdelsen af tekster, således du får den bedste placering i søgemaskinerne.

Brug for hjælp?

Mangler du en hjemmeside, eller trænger den gamle til en opdatering – så er du landet det rigtige sted.

Vi er en virksomhed, som tilbyder dig hjælp med at få en passende profil på Internettet. Vi kan hjælpe med at rette op på din nuværende hjemmeside, eller tilbyde at designe en ny hjemmeside til dig. Har du brug for hjælp med din hjemmeside, så kontakt os – det første møde er altid gratis!

Sparringspartner

Vi kan være en fleksibel sparringspartner for dig. Det er min opfattelse, at især mange nystartede iværksættere, tit har behov for hjælp indenfor webdesign og søgemaskimeoptimering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *