SEO Bureauer

Hvorfor bør virksomheder hyre SEO firmaer til at hjælpe med online synlighed?

En stor del af virksomheder er faktisk i tvivl om de skal hyre er SEO firma eller ansætte en fast marketings ekspert til at styre deres marketing.
Lad os se lidt på de fordele som du får ved at hyre et firma frem for selv at håndtere jeres online marketing.

Det at ansætte en fast mand eller kvinde giver langt mindre frihed end at hyre et SEO bureau. Der er typisk længere opsigelse på en ansat, der er barsel, sygedage, pension m.m. som du skal tænke på. Der skal laves plads på kontoret, evt. indkøbes skrivebord, computer og alt det andet der følger med når man ansætte en ny medarbejder. Alt dette slipper du tænke på når du outsourcer din SEO.

Overvejer du selv at sidde med søgemaskineoptimering, så spare du tid ved at hyre et SEO bureau. Det svare lidt til at du sikkert godt kan pudse den ødelagte sokkel på dit hus op selv. Men de fleste vælger alligevel at hyre en murer til jobbet, da han arbejder betydelig hurtigere, og du får som regel et bedre slut resultat.
Tid er en luksus, som de fleste virksomhedsejere og ledere ikke har, især ikke for en strategi så tidskrævende som søgemaskineoptimering.

SEO er en kontinuerlig proces, der kræver mange timers research, optimering og vedligeholdelse. Når du outsourcer SEO til et bureau, får du et team af fagfolk bag dit brand, hvilket frigør dig til at fokusere på andre forretningsopgaver. Dette er en af grundene til, at det er så fristende for mange virksomheder at hyre SEO firmaer, da de har specialiseret sig i at styre din SEO kampagner.

Et bureau kan udføre alle de tidskrævende opgaver, der er nødvendige for søgeoptimering, som f.eks:

  • Søgeordsresearch og et koordineret SEO-fokus på din virksomheds KPI’er
  • Skræddersyede optimeringer af metadata
  • Optimering af søgeordstæthed og indhold
  • Strategisk optimering af interne links
  • Tekniske optimeringer af din hjemmeside
  • Analyse af kampagnedata, rapportering og datafokuserede justeringer
  • Overvågning for indekseringsproblemer og SEO-præstationer

Mange SEO firmaer har ofte andre kunder inden for brancher som minder om jeres. Så har i perioder hvor tingene måske ikke køre helt som i ønsker, har de mulighed for at se på om det er et lokalt problem med jeres strategi, eller om det er noget der påvirker hele jeres branche generelt.

En andet stor fordel ved at vælge et SEO firma frem for at ansætte, er at en person ikke er ekspert i alt. De fleste SEO firmaer, har et større team af specialister inden for forskellige områder som søgemaskineoptimering, PPC, SoMe marketing, Google Analytics osv.

Herunder finder du en liste over nogle af de bedste SEO firmaer i Danmark. Så har du brug for hjælp til at få din hjemmeside eller webshop til at rankere på søgemaskinerne, kan du med fordel kontakte et af disse SEO bureauer.

Mange af disse firmaer tilbyder alt lige fra onpage SEO, teknisk SEO til linkbuilding og andre former for online markedsføring.

Her er listen over danske SEO firmaer som du kan hyre ind til forskellige former søgemaskineoptimering.

Premium SEO firmaer

SEO Agency

Standard SEO firmaer