SEO Agency

Vi hjælper større og mindre virksomheder i Danmark med at opnå de bedste placeringer på søgemaskinerne.

SEO AdresseFjordvej 27, 9220 Aalborg Øst
SEO telefon+45 981293111
SEO Adresse
https://seo-firma.dk


Beskrivelse

Hos SEO Agency arbejder vi med alle former for SEO optimering. Både onpage, off page og teknisk søgemaskineoptimering til store og små firmer. Vi er et mindre SEO bureau med 3 fuldtids ansatte og et par studentermedhjælpere. Vi har siden 2018 hjulpet en lang række af Danske og udenlandske virksomheer med at opnå større online synlighed via søgemaskineoptimering. Hos SEO Agency får du professionel hjælp til at få din hjemmeside eller webshop til at rankere bedre på søgemaskinerne. Vi holder til ude i den østlige del af Aalborg.

Vi tilbyder

SEO

En af vores absolut spidskompetencer er selvfølgelige SEO. Her kan vi hjælp med teknisk SEO optimering, tekstforfatning, onpage optimeringer samt linkbuilding.

Google Ads

Har du brug for hjælp til opsætning af en Google Ads kampagne, eller Google Shopping er det selvfølgelig også noget vi nemt kan hjælpe dig med. Vi hjælper også gerne med vedligeholdelse af dine kampanger.

Bing Ads

Som Bing partner har vi også mulighed for at hjælpe dig med at annoncere på søgemaskinen Bing og få dine annoncer vist der. Dette er ofte en billigere løsning end på Google Add.

Marketing Strategi

Er du i tvivl om hvilke medier du skal bruge for at få dit budskab ud, så er dette også noget vi kan hjælpe med. Det at få lagt en god online marketing strategi kan være hele forskellen på ikke at tjene noget som helst online eller få den sucess du fortjener.

Skulle du være interesseret i et tilbud på en opgave, så er det bare at kontakte os på e-mail eller telefon. For mere information om SEO Agency besøg vores hjemmeside på https://www.seo-firma.dk