Youtube – Video markedsføring

Overvejer du at gøre brug af video markedsføring

Overvejer du at gøre brug af video markedsføring, så kommer du ikke udenom Youtube. Det er den klart største videoportal i verden du har gode muligheder for at ramme din kunder.

Enten ved at uploade interessante videoer, eller ved at benytte deres annonceringssystem, hvor du kan få din video vist til målgruppen, inden de kan se den valgte video.

Youtube er perfekt til video markedsføring

Det er klart at Youtube som den største videoportal i verden, er det perfekte sted til video markedsføring.

Der er mange styrker ved Youtube og den mest centrale er de milliarder af sidevisninger de kan præsentere dagligt. Det giver et enormt marked og mulighed for at få opmærksomhed.

Videoportalen er fantastisk ved at man nemt kan uploade en video selv og at den efterfølgende kan ses via alle platforme. Uanset om man benytter iPhones, computere eller iPads.

Bedre annonceringsmuligheder

Senest er annonceringsmulighederne på Youtube blevet bedre, hvor du  få vist DIN video, før brugere kan se den valgte video.

Det har virket effektivt for store virksomheder som Gillette og kan helt sikkert også virke godt i din video markedsføring.

Youtube og dets forhistorie

Youtube er en interessant historie, der blev startet af Chad Hurley, Steve Chen og Jawed Karim,der tidligere havde arbejdet for Paypal.

Giganten Google fik hurtigt øjnene op for potentialet og inden det helt store potentiale blev forløst, nåede de at købe Youtube. Det gjorde de for 9,8 milliarder kroner, så købet var ikke billigt, men portalen er markant mere værd anno 2013.

Det har bestemt ikke gjort portalen mindre stor eller populær, tværtimod. Youtube har aldrig været mere populær end netop nu og det er blevet en populær søgemaskine, når der skal findes videoer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *