Website – Responsivt & mobil-parat – SEO optimeret

Velkommen til vores dygtige team har lavet en meget professionel markedsførings plan, som har flyttet flere online webshops flere skridt op, både målt på kendt omdømme og resultat i kroner og øre.”

Vi står gerne for jeres online markedsføring

  • De bedste designs
  • Fra leads til kunder
  • Responsivt & mobil-parat
  • SEO-optimeret

Fundamentet i din online tilstedeværelse er typisk dit website

Fundamentet i din online tilstedeværelse er typisk dit website. Det er her du i sidste ende skal konvertere dine leads til kunder. Derfor er det essentielt, at dit website eller webshop er optimeret til at håndtere kræsne forbrugere, som også besøger dine konkurrenters sites. Dette stiller krav til at dit website både skal være et univers, hvor man kan søge information og inspiration – og samtidig skal det være konverterings-optimeret.

Vi tager udgangspunkt i din virksomheds målsætninger og ambitioner

Vi tager udgangspunkt i din virksomheds målsætninger og ambitioner, og omsætter dem til stærke websites og shop-løsninger. Vi arbejder både med Open Source CMS systemer som WordPress og Joomla. Til shops bruger vi typisk Magento eller PrestaShop. Disse er de mest anvendte platforme i verden, og sikrer dermed, at man som kunde aldrig er låst til et specifikt system, men altid vil kunne udvikle videre på det.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *