Vi laver forskellige web- og grafiske løsninger samt SEO

Mangler du en hånd til det grafiske arbejde?

Mangler du en hånd til det grafiske arbejde, eller support til det tekniske? Det er hvad vi er til for. Vi laver forskellige web- og grafiske løsninger. Vi har flere års erfaring med at arbejde med grafiske programmer, og opsætte webløsninger med CMS.

Webløsninger eller grafik

Har du en opgave, så skriv eller ring og få et uforpligtende tilbud. Vi klarer det meste når det handler om webløsninger eller grafik, små som store opgaver. Det kan være alt fra design af skilte og logo’er, til hjemmesider og infoskærme. Du kan se noget af det arbejde jeg har lavet under menu punktet Cases. 

Komplette webløsninger med CMS systemet WordPress

Jeg har over de seneste år lagt min fokus, på komplette webløsninger med CMS systemet WordPress. Det betyder at jeg har god erfaring med at arbejde med systemet, og kender det mere eller mindre fra ende til anden. WordPress er med til at give dig som bruger en nem administration af din webside, infoskærm, etc.

SEO / Søgemaskineoptimering

Vi hjælper med både teknisk SEO, on-page SEO og linkbuilding. Vi laver dedikeret SEO strategi og eksekvering. Vi sørger for i bliver fundt på Google under jeres valgte søgeord.

SEO eller search engine optimizinger noget du skal vide hvad der er, hvis du har en hjemmeside. Skal din side, dukke op i søgemaskinerne?

Det hele afhænger af SEO, for at opnå bedre søgeresultater. Søgemaskineoptimering er ikke blot et arbejde, men det er også blevet vores helt store passion.

Brug for en side til din forening?

Vi laver gerne en hjemmeside, til din forening. Jeg har opbygget et system, specielt til foreninger. Så i kan få det bedste, fra begge verdener. Det kommer til at se ud, som i gerne vil have det. Samtidig med at i kan få vist jeres kalender, kampprogram, referater, dele dokumenter, holde styr på brugere, tage imod kontingent, osv. osv. osv. Altså alt det i har brug for, som ser godt ud.

Grafik

Har du brug for grafik? Det kan være til print, eller til skærm. Måske skal du have opsat en plakat, eller lavet et banner til din hjemmeside, NKDesigns laver det hele. Del dine tanker med mig, og du får en godt kreativt forslagtilbage.

Vi kommunikerer gennem hele processen

Min største interesse er at gøre dig tilfreds som kunde, derfor forhører vi os altid grundigt om ønsker til projektet. Vi kommunikerer gennem hele processen, så dit produkt bliver 100 % som det skal være. Der ud over yder vi selvfølgelig support og hjælp efter et projekt er gjort færdigt. Så hvis der opstår problemer er det bare at tage kontakt til os, så kigger vi på det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *