Udvikling af webshop

Webshop

En webshop handler fundamentalt om tre ting:
 • Signalværdien i det grafiske layout
 • Funktionalitet og overskuelighed
 • Indholdet, der er skrevet

Hos os får du en Webshop på kort tid, og du sparer alle de telefonopkald og tidskrævende møder, der ofte følge med processen.

Det er vigtigt for os, før vi opstarter et evt. samarbejde, at vi har forstået dine behov og ønsker, samt forretningsmæssige krav. Derfor er det fast procedure, at inden et evt. samarbejde, så fremsender vi altid nogle nogle indledende spørgsmål, hvor vi spørger ind til ønskede funktioner/designs på din webshop, for at for en god ide om, hvilken type webløsning/webshop du ønsker.

Så enkelt er det

Når du bestiller Webshop hos os kontakter vi jer med spørgsmål til Webshoppen, som i besvarer. Når vores tilbud herefter er godkendt, kan vi umiddelbart herefter gå i gang med udviklingen af din Webshop.

Sagsgangen kan beskrives i følgende enkle trin:
 • Tilbud på webshoppen bestilles.
 • Kunden udfylder og fremsender vores spørgeskema vedr. Webshoppen.
 • Såfremt tilbud accepteres vil kunden efter aftalt tid modtage udkast til Webshoppen.
 • Kunden gennemser og godkender eller kommer med input/rettelser til udkast.
 • Der fremsendes herefter reviderede udkast til Webshop.
 • Når endelig webshoppen er godkendt fremsendes til kunden endeligt materiale vedr. Webshoppen via e-mail og kunden kan straks gå i gang med at bruge Webshoppen.

Det er på grund af vores enkle og effektive online-sagsgang, at vi kan tilbyde professionelle Webshops til særdeles konkurrencedygtige priser.

SEO og webshops

Du har styr på titler, meta-beskrivelser og h1-overskrifter. Hvad kommer herefter? Der er en del SEO fejl vi ofte ser på andre webshops. Den struktur, din webshop er bygget op med, er afgørende for, hvor høje placeringer du kan opnå i søgemaskinerne.

Kæmper du med at få styr på online marketing indsatsen og SEO for din webshop?

Ligegyldigt om du tilbyder fysiske produkter gennem en webshop, serviceydelser eller information, kan SEO hjælpe dig med at forøge dine placeringer i søgemaskinerne. Søgemaskineoptimering hjælper søgemaskinerne til nemmere at finde og indeksere din webshop og derfor dine produkter. Ta en snak med os. Vi er til for at hjælpe.

Prisen for en webshop

Prisen på en typisk Webshop varierer meget afhængig af kundens krav og behov. Derfor er vi nødt til at have en seriøs dialog om behovet. Herunder design, SEO, tekster, antal sider etc.

Vi designer Web-shoppen fra start til slut og kan tilføje dynamik og interaktivitet til Webshoppen ved brugen af CMS.

Endvidere har webshoppen et Administrationsmodul, hvor virksomheden selv fremover på en enkel måde kan administrere evt. ændringer af indholdet på Webshoppen. Vi har valgt at opbygge webshops ved brug af Open source modulet fra WordPress, idet det disse moduler, er driftssikre, gennemtestet og nemme at administrere for virksomheden.

Prisen på Web-shoppen afhænger af følgende faktorer:
 • Hvor mange produkter vi skal lægge ind i Webshoppen.
 • Hvor mange undersider/produktgrupper skal der være i Webshoppen.
 • Hvor meget kan vi inddrage af virksomhedens nuværende design/marketingmateriale.
 • Hvor meget tid skal der bruges på udarbejdelse af design, tekst, billedmateriale og navigationsstruktur.
 • Skal vi involvere øvrige ressourcer såsom fotografer og oversættere.
 • Skal Webshoppen kombineres med mailingliste, som besøgende selv skal kunne skrive sig på, og få tilsendt nyheder fra Webshoppen.
 • Implementering af betalingskort på Webshoppen.
 • Skal der laves nyhedsbrevs skabelon til Webshoppen.
 • Løbende service til Webshoppen.
 • Skal Webshoppen bakkes op af en marketing kampagne, hvor vi profilerer Webshoppen via en række interne og eksterne markedsføringsaktiviteter.

Den konkrete pris

Den konkrete pris vil altså afhænge konkret af kundens ønsker til sin Webshop, men prisen vil altid blive fastlagt, inden vi går i gang med at lave Webshoppen for kunden. Dette sker på grundlag af det tidligere nævnte spørgeskema som vi fremsender til kunden, inden arbejdet påbegyndes.

Vi tilstræber at lave en god professionel Webshop i et fornuftig prisniveau. Har i nogen helt specifikke krav/behov til din Webshop, klarer vi sikkert også dem.

Den endelige pris på en Webshop vil også i høj grad afhænge af, hvor præcise kravspecifikationer kunden giver os inden vi påbegynder arbejdet. Præcise kravspecifikationer sparer os nemlig for tid, og sparer vi tid, så skal kunden selvfølgelig også have en billigere pris. Det er vores målsætning, at du altid inden vi opstarter udarbejdelsen af din Webshop har et fast prisoverslag på din Webshop, så du ikke får nogen ubehagelige prisoverraskelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *