Søgeoptimerings pakker

Hvordan bliver jeg synlig på nettet?

Er det virkelig nødvendig med det adwords og søgeoptimering? Det kommer helt an på hvad dit formål med din hjemmeside eller webshop er. De fleste har et produkt eller noget information de gerne vil formidle til de rigtig kunder eller potentielle kunder.  Og de kommer kun hvis du gør opmærksom din hjemmeside eller webshop, ved knytte søgeord eller små søge sætninger dine produkter eller hjemmeside, det er her søgeords analyse, konkurrence analyse kommer ind i billedet, man kalder det også for søgeoptimering. Jeg kan hjælpe dig, så langt at dine potentielle kunder ser dig eller din produkter ved hjælp af SEO (Søgemaskineoptimering). Vi har igennem nogle år oparbejdet en ballast inden for søgemaskineoptimering, så vi kan give dig synlighed på nettet.

Du bliver nød til at tænke i de baner, fordi uden SEO er der ingen der ser dig og så kan det være lige gyldigt at du har en flot hjemmeside / webshop, hvis ingen kan finden den. Dine konkurrenter gør det, så gør dig dine tanker omkring hvordan dine søgeord kunne se ud og ring til mig, så laver vi en plan.

ER din Google profil sat ordenligt op?

En vigtig ting omkring synlighed på nettet er også din google profil, jo mere “google venlig” du er, desto mere ser Google også din vej. Du kan gøre mange ting selv, ved oprette g-mail, adwords konto, google places osv., hvis det lyder uoverskueligt så hjælper jeg dig gerne med det.

Jeg lover ikke guld og grønne skove, men jeg er dedikeret og lover dig, at du får en samarbejdspartner med en lidenskab for SEO og synlighed på nettet. Vi er en gruppe af samarbejdspartner, som har hver sin ekspertise inden for SEO, det være sig Adwords, Analytics, Rigtig profilopsætning i Google, samt søgeoptimerede tekster til din webside, eller shop, vi er her for at hjælpe dig.

 Hvad er SEO og hvorfor er det vigtigt?

Søgemaskiner som Google og Bing er bibliotekarerne på internettet. Deres systemer indsamler information om alle hjemmesider på nettet, så de kan hjælpe folk med at finde præcis, hvad de leder efter. Hver søgemaskine har en hemmelig opskrift, der kaldes en algoritme – denne bruger søgemaskinen til at få rangeret og placeret de mange hjemmesider bedst muligt.

Det er vigtigt at ens hjemmeside har høje placeringer, da det hjælper flere mennesker til finde dig. Nøglen til højere placeringer er at sikre dit websted har de ingredienser søgemaskinerne har brug for til deres “opskrifter”.
Dette kaldes søgemaskineoptimering eller SEO og det er her vi kommer ind i billedet.

Søgemaskineoptimering eller SEO som det også kaldes. Er hvis det bliver udført korrekt, en yderst effektiv markedsføring på internettet og ikke mindst billigste metode til at blive synlig online, altså komme højere på søgemaskinerne og samtidig ramme den helt rigtige målgruppe.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *