Søgeoptimering

Optimering af websider til Søgemaskiner

Optimeringen af en hjemmeside her i 2012 , er ikke som det plejer at være. I dag vil de fleste besøgende på en hjemmeside, komme fra søgemaskiner. De øverste tre – Google, Yahoo og MSN refererer mere end 90% af al søgemaskine trafik.

Efter flere år med nøje at undersøge, hvad vi ved om de store søgemaskiner ‘algoritmer, har vi i sandhed lært hvad det vil sige at være ekspert i søgeoptimering.

Den tilgang, vi tager med vores kunders hjemmesider er fuldstændig økologisk, fri for black hat tricks, der kan få din hjemmeside straffet eller udelukket fra søgeresultaterne. Vores tilgang vil i sidste ende skabe en højere kvalitet websted, der ikke kun vil samle trafik fra søgemaskinerne, men vil betyde at dit websted er søgeoptimeret for de kommende år, uanset hvordan søgemaskinens algoritmer forandrer sig.

Vores organiske søgemaskine optimering process fungerer som følger:
Vi tiltrækker hundredvis af links til dit websted naturligt, og får det til at rangere i toppen af søgemaskinerne.

Vi bygger (eller genopbygger) din hjemmeside fra bunden, fylder den med fængslende, originalt indhold, der er optimeret til både bruger-oplevelse og placering højt i søgemaskinens resultater.

Vi opdaterer dig med de seneste nyheder og rygter i søgemaskine optimerings industrien.

Hvad gør vores økologiske SEO tjeneste unik er den ekspertise, som kun vi, som et link-bygnings firma, kan levere. Ikke blot vil vores ydelser gøre dit website stiger i søgemaskinernes placeringer, men de vil også holde besøgende på din hjemmeside i længere tid og sørge for at de kommer tilbage oftere.

For hver ny side, vi producerer til dit websted, vil dit brand vokse sig større og større, og din hjemmeside vil skabe en større tilstedeværelse for dig selv og på nettet. Ingen andre SEO tjeneste fokuserer så stærkt på en forening af indhold og link-building som et middel til at øge din virksomheds synlighed og omdømme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *