Hvor skal jeg starte?

søgemaskineoptimere din hjemmeside

Hvad er første step når du vil i gang med at søgemaskineoptimere din hjemmeside? Er det tilmelding til linkkataloger, linkbuilding, onsite optimeringer?

Svaret er: finde ud af hvilke ord du vil findes på, og hvilke sider der skal findes.

Hvis du allerede har Google Analytics på din hjemmeside, kan du finde ud hvilke søgeord dine besøgende bruger for at komme ind på din hjemmeside. Hvis du ikke her finder de ord du finder interessante, så kan du selv indtaste de ord du mener, er vigtige i Google Søgeordsværktøj. Dette værktøj fortæller hvor mange månedlige søgninger et givent ord har, og så kommer det med forslag til andre ord.

Start med at identificer 3-5 ord, og vælg hvilke sider de skal pege på.

Landingpages

Når søgeordene er på plads, er det tid til at optimere de valgte sider, eller oprette nogle nye til formålet. Hver af disse landingpages skal være optimeret til det valgte søgeord. Her er det vigtigt at det valgte søgeord indgår i sidens title, h1 og h2 tags, title tags på billeder samt optræder flere gange i sidens brødtekst.

Linkbuilding

Når der er oprettet en række landingspages til de valgte søgeord, er det tid til at linkbuilde til disse landingpages. Start med at tilføje de forskellige landingpages til linkkataloger og forskellige indeks. Herefter er det i gang med at finde en god strategi til at få gode indgående links fra sider med en højere PageRank.

Dette er rækkefølgende du skal bruge, for at komme godt i gang. Nu er det blot at se placeringerne stige og stige.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *