SEO og indhold

content is king

Mange tror fejlagtigt, at søgemaskineoptimering udelukkende omhandler onsite SEO og links, men dette er dog ikke tilfældet. Google har altid været interesseret i tekst, og vægtede før i tiden kvantitet og kvalitet, men sådan er det dog ikke længere, da Google nu også validerer tekstens kvalitet, hvorfor det er yderst vigtigt, at der bliver forfattet velformulerede og informative tekster til dine hjemmesider, så du kan følge det udsagn, der siges af så mange eksperter indenfor søgemaskineoptimering; content is king. Der er rigtig mange, der har opfattet, at man skulle bruge længere tid på sine tekster eller betale sig for det, da Google virkelig værdsætter fantastiske tekster. Klik her for at læse mere om søgemaskineoptimering.

ekspert indenfor søgemaskineoptimering

Nu er der sikkert mange der tænker hvad pokker de så skal bruge en ekspert indenfor søgemaskineoptimering til, når de bare kan hyrer en tekstforfatter til at skrive en masse tekst til hjemmesiden. Det er ganske simpelt at svare på dette; søgemaskineoptimering omhandler naturligvis ikke kun tekst, det er ganske vist en stor del af det, men det er langt fra alt. Der skal også være styr på den tekniske del af din søgemaskineoptimering, ligesom der også skal opbygges en intern linkstruktur og en sund og naturlig linkprofil med links fra andre hjemmesider. Det er de færreste tekstforfattere, der også kan klarer alt dette – nogle kan, men det er langt fra alle.

Søgemaskineoptimering er desværre en overset mulighed af mange

Søgemaskineoptimering er desværre en overset mulighed af mange, men i løbet af det seneste stykke tid, er der dog en lang række virksomheder, der har fået øjnene op for den fantastisk form for markedsføring, der er spækket med mulighederne for at ramme kunderne, hvor de befinder sig. Dette er naturligvis en fantastisk mulighed i sig selv, men at du også kan ramme dem med et salgsbudskab allerede i søgeresultaterne er blot endnu bedre, hvorfor du skal sørge for, at forfatte en sælgende overskrift og meta-beskrivelse.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *