SEO og dens formål

“SEARCH ENGINES WERE ORIGINALLY ACADEMIC RESEARCH TOOLS DESIGNED TO FIND TEXT INFORMATION. SEARCH ENGINES MOSTLY INDEX TEXT . . . THAT IS, CONTENT”

– Kent, P. (2004)

Hvad er SEO?

SEO står for Search Engine Optimizing, søgemaskineoptimering på dansk, og er en række artikler skrevet for at opnå en større søgehitliste på visse søgemaskiner såsom Google eller Yahoo. Disse artikler gør brug af specifikke søgeord, som man skal tage højde for, når artiklerne bliver skrevet, og via disse søgeord kan man yde antallet af hits, der bliver på ens produkt.

onlinefirma

Hvis du for eksempel var ejeren af et onlinefirma, ville du være afhængig af, at folk fandt dig på forskellige søgemaskiner over internettet. Lad os sige, at du var ejeren af et onlinefirma, der sælger smykker, men på grund af mangel på penge har du ikke mulighed for at reklamere i større aviser, reklameblade og lignende – Du har kun internettet til at sprede ordet om dit firma. Dog er du på side 30 i Google, når man søger på ”Smykker”, og du vil derfor aldrig blive set af de mange folk, der søger efter gaver på internettet.  Her ville SEO-artikler kunne hjælpe dig. Ved at hyre nogen til at skrive SEO-artikler for dig kunne du i stedet for at være på side 30 på Google formå at være på side 1 blandt de 10 øverste søgninger. På denne måde ville du opnå en meget større reklameværdi via Google.

Du kan selv lave dine SEO artikler

Du kan selv lave disse SEO-artikler, men du kan som sagt også hyre folk, der har specialiseret sig i at lave disse for en mindre sum af penge – En sum som, hvis du via den ny fundne reklame får flere kunder, hurtigt kan tjenes ind igen. Dog skal du ikke forvente, at SEO-artikler alene kan forbedre dit firmas succes. Selvom dit firma måske bliver set mere, så er der stadig risiko for, at din side ser uprofessionel ud, og derfor er det vigtigt, at du også sørger for at have et let og praktisk layout på din hjemmeside. Herved vil dine potentielle kunder føle, at dit firma virker professionelt, og de vil derfor have større tilbøjelighed til at købe dit produkt.

Så hvis du har et onlinefirma, der har brug for en billig måde at blive set på, så find dit SEO-firma hurtigst muligt, og måske bliver dit firma snart en af giganterne.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *