SEO-Kurser

Mange måder at bruge markedsføringsbudgettet – uddan dig selv og dine medarbejdere

SEO Kurser er en virksomhed, hvor vi uddanner dig og dine medarbejdere i forskellige Online Markedsføring discipliner. Vi giver vores viden til jer – så i selv har kernekompetencerne. Vores undervisere har mange års erfaring inden for Online Markedsføring og er specialister inden for søgemaskineoptimering, websites, AdSense, Blogs og konsekvensmåling. Vi har længe arbejdet mod at opbygge omfattende viden om at bringe websites til topplaceringer på søgemaskiner på salgs- og forretningskritiske søgeord.

Marketingbudgetterne bliver mindre og flytter fra print til online medier

Der er en anden opmærksomhed på omkostninger end der var for blot et par år siden. Omsætning og indtjening er under pres og marketingbudgetterne står for skud.

Bevis din online succes

Har du behov for kompetencer indenfor Online Markedsføring og resultatmåling af dit arbejde så se vores kursusoversigt og find det kursus, der passer til dine ambitioner og opgaver. Hvis du har nogle spørgsmål eller behov for egentlige løsninger eller konsulentydelser så mail os og aftal et møde. Ønsker til skræddersyede og virksomhedsspecifikke kurser er også velkomne.

Kurser:

  • Google Analytics Kursus, København. Efter kurset er du i stand til at: Navigere rundt i Google Analytics og forstå de centrale begreber, de vigtigste rapporter og de udvidede anvendelsesområder.
  • Google Analytics Online kursus 1 time. Derudover efterfølgende hjælp 1 time. Ialt 2 timer. EKSTRA – Ressourceark. Det er mere relevant, når du ser på dit eget website. Et godt online kursus, hvor dit website får al tiden!
  • Google Analytics Online kursus 1 time. Derudover efterfølgende hjælp 1 time. Ialt 2 timer. EKSTRA – Ressourceark samt EKSTRA kontrol af din Analytics opsætning FØR kurset. Et godt online kursus, hvor dit website får al tiden!
  • Google Analytics Online kursus 1 time. Bliv meget klogere på dit website og dine besøgende på bare 1 time Det er mere relevant, når du ser på dit eget website. Et godt online kursus, hvor dit website får al tiden!
  • Google Analytics Online kursus 1 time. Derudover efterfølgende hjælp 1 time. Ialt 2 timer. Bliv meget klogere på dit website og dine besøgende på bare 1 time Det er mere relevant, når du ser på dit eget website.
  • 3 dages kursus i Webshop og SEO (søgemaskineoptimering). Det er nemt! Du lærer Joomla!, VirtueMart webshop og SEO på kun 3 dage.
  • Kursus i AdSense WordPress, København. Kom og lær, hvordan du tjener penge på at skrive løs via AdSense Google annoncer på dette heldagskursus. Hør også, hvordan du anvender OpenAdexchange.
  • SEO Kursus, København Kursus i søgemaskineoptimering. Kom og lær, hvordan du kan komme til tops med søgemaskineoptimering på dette endagskursus.

InformationPages

Udvid dit website med InformationPages og få Top-placeringer på Google!
Med vores InformationPages vil dit website hurtigt komme til tops på søgemaskinerne. Vores InformationPages sikrer, at din målgruppe ser dit website øverst på søgemaskinerne når de søger efter de varer og ydelser du sælger. Hvis du ønsker en færdig løsning, der er udviklet efter alle esøgemaskinernes kriterier så anbefaler vi InformationPages/LandingPages, idet de er vedligeholdelsesfrie for dig. Vi sørger for den løbende tilpasning til søgemaskinernes kriterier. Det eneste du skal gøre er at skrive nogle tekster efter vores anvisninger. Resten tager vi os af.

Jo hurtigere du får InformationPages/LandingPages på din webserver desto hurtigere vil nye potentielle kunder finde netop website – øverst på søgemaskinerne. Så snart vi har din bestilling kontakter vi dig for eventuelt input og går ellers i gang med et design og layout, der er mage til det dit website har i dag.

Levering
Fra du bestiller InformationPages til de ligger på din webserver går der 6 til maksimalt 10 arbejdsdage. Det afhænger af, hvornår vi har de tekster du skal skrive. Så hvis det er vigtigt at ligge i toppen på søgemaskinerne så skynd dig at bestille!

Fremgangsmåde når du tegner et InformationPages abonnement
1) Vi afdækker en bruttoliste af søgeord og modtager gerne dine input til søgeord. Denne bruttolisteanalyserer og undersøger hvilke ord, der skal arbejdes videre med.

2) Efter vores skriftlige anvisning sætter vi dig i gang med at skrive tekst med udgangspunkt i de forretningskristike/ salgskritiske søgeord samt jeres produkter og ”kommunikations- og skrivestil!

3) SEO-Kurser færdiggør HTML-InformationPagesskabelonen/LandingPagesskabelonen så den præcis (pixel for pixel) har samme design og layout som dit website. Besøgende på disse InformationPages/LandingPages vil tro og opleve, at de er på dit website, idet både farver, navigation og design er identisk – en tro kopi.

4) SEO-Kurser modtager dine færdige tekster og lægger dem ind i HTML-InformationsPagesskabelonen og færdiggør teknik og intern linkning.

5) SEO-Kurser sender en fil med de færdige InformationsPages

6) Du placerer InformationPages på din webserver efter vores anvisning

7) Du linker med et enkelt link til InformationsPages index-filen fra dit website efter vores anvisning

8)  – Vi forventer, at de første Top-5 placeringer opnås på Google 2 – 12 uger efter, at linket til indexfilen er etableret (punkt 7 ovenfor)

NB
Vores InformationPages/LandingPages er udarbejdet efter Googles retningslinier for etisk adfærd på Internettet.

Gratis SEO Analyse

Vi tilbyder en GRATIS placeringsanalyse af dit website og dine konkurrenters websites på Google. Se dine placeringer på Google og sammenlign med dine konkurrenter. Så får du et overblik over dit websites synlighed på Google!

For at få analysen skal du sende os 10-2 0 vigtige søgeord eller søgetermer. Hvis du ønsker en sammenligning med dine konkurrenter skal du desuden sende os domænenavnene på dine 3 vigtigste konkurrenter.

Så udarbejder vi en GRATIS og uforpligtende analyse. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *