SEO-analyse værktøjer

SEO-analyse værktøjer

Der findes efterhånden mange gode SEO-analyse værktøjer, hvor man førhen skulle gøre alting manuelt, er de fleste processer i en analyse nu blevet fuldautomatiske. Der er dog stadig ingen tvivl om at for at lave den helt perfekte analyse, kræver det også noget menneskelig snilde og forståelse, men du kommer langt med værktøjerne og vi har derfor valgt at komme med et par gode eksempler på disse.

SEO Site audit

SEO WebSite auditor er del af programpakken fra SEO Powersuite, et meget anerkendt SEO program, som mange bureauer og fritids SEO-hobbyister benytter på daglig basis. WebSite Auditorer ikke det bedste program i pakken, men det fungerer ganske udmærket og giver nogle gode og rå data at viderebearbejde, derudover kan du lave customiserede rapporter, der kan afleveres direkte til en kunde, hvis man ønsker dette. SEO WebSite Auditor kommer med generelle fejllamper og rapporter således på duplikerede sidetitler, meta descriptions, sider uden titler mv. Til det indledende arbejde er WebSite Auditor altså ganske fornuftigt.

Screaming Frog SEO Spider

Dette program er måske ikke kendt af så mange, men det er et program du bør stifte bekendtskab med. Hvis du allerede er bekendt med Xenu, så vil du elske dette tool. Programmet minder til forveksling om Xenu, det er bare mere brugervenligt og så er data mere struktureret.

Googlebot crawler langsommere i dag

Chancen for at du har lagt mærke til ovenstående er nok minimal, men ikke desto mindre har Google valgt at nedjustere crawlhastigheden på deres botter netop i dag. Det sker i forbindelse med at mange hjemmesider strejker og har lukket deres site, som del af en større kordineret protest mod SOPA og PIPA.

Mange større og seriøse websites har valgt at følge trop og Google støtter dermed op omkring initiativet, ved at sikre at de involverede hjemmesider ikke mister deres placeringer i de organiske søgeresultater.

Google udtalte selv følgende tidligere i dag: “Hello webmasters! We realize many webmasters are concerned about the medium-term effects of today’s blackout. As a precaution, the crawl team at Google has configured Googlebot to crawl at a much lower rate for today only so that the Google results of websites participating in the blackout are less likely to be affected.”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *