SÅDAN HJÆLPER VI DIG TIL FLERE KUNDER!

Gratis Rådgivningsmøde

Dit forløb hos os starter som udgangspunkt med et gratis rådgivningsmøde. Her får du en uforpligtende gennemgang af dine online aktiviteter med en af vores online eksperter. Du vil få et overblik over hvilke steder din online forretning kan optimeres, og hvor du står med dit website, markedsføring og image.

Online Strategi

Så snart du har afgivet din ordre via vores webshop begynder dit projekt. Vi starter altid med at lytte til vores kunder på en workshop. Med udgangspunkt i dine målsætninger drøfter vi, hvordan vi bedst muligt løfter hele din online forretning til næste niveau. Herefter udarbejder vi en online strategi, som skal skabe bedre optimering, mere trafik og flere kunder.

Konverteringsoptimering

Det første led i din online strategi er optimering på dine online platforme. Det gælder først og fremmest dit website, men det kan lige så vel være din shopløsning eller sociale platforme. Disse udgør fundamentet for din online forretning, og skal typisk optimeres og gøres mere konverteringsparate – eller de skal nybygges fra bunden.

Trafikgenerering

Når dit online fundament er på plads kan vi begynde at drive relevante besøgende til dit website. Her tager vi udgangspunkt i netop de online værktøjer og kommunikationskanaler, der kan generere mest trafik til din forretning. Det kan være via SEO, webtekster, skræddersyet content, facebook kampagner, Google Adwords, blogs, videoer etc.

Flere kunder

Resultatet er et stærkere online image og fundament, der indbyder dine besøgende til at kontakte dig i stedet for dine konkurrenter. Samt en stærk strøm af relevant trafik, som bliver til kunder og ikke kun besøgende på dit website.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *