Sådan gør du SEO optimering sjovere

online marketing

Det er et næsten uundværligt element i online marketing, og det ved du sikkert allerede – men det er ikke det sjoveste i verden at skulle producere endeløse tekster, der handler om det samme, og dog alligevel skal være forskellige i ordlyden. Det hænger dig måske langt ud af halsen, fordi arbejdet er så trivielt, og efter de første hundrede tekster halter kreativiteten også. Personligt får jeg hurtigt lyst til at digte nogle meget fantasifulde tekster med nogle mærkelige historier om ”min onkel, der en gang…” – men hvis det skal være seriøs SEO optimering, duer det selvfølgelig ikke at skrive noget, der med det samme bliver opfattet af maskinerne som en falsk tekst.

Hvad, jeg gør for at gøre det hele lidt sjovere

Hvad, jeg gør for at gøre det hele lidt sjovere, er for eksempel at sætte noget musik med en masse ”go” i til at spille på mit anlæg. Det får mig ligesom i stemning til at få noget ”power” på min skrivning, lidt ligesom at gå march til en rigtig march-melodi. Det hjælper mig virkelig til at få hamret noget i gennem på mit tastatur. Og så sørger jeg altid for at sidde et sted, hvor jeg kan koncentrere mig. For mig gælder det, at hvis jeg sidder i sofaen ved sofabordet, så sidder jeg så tilpas dårligt med ryggen og i sådan en stemning af afslapning, at der ”går ren facebook i den”. Hvis jeg skal lave en go’ gang SEO optimering, så skal jeg sidde godt i en god stilling til at arbejde, så jeg ikke får ondt i hverken håndled eller ryg.

musikken

Og så musikken – den skal være opmuntrende. Nogle gange lytter jeg simpelthen til den musik, der bliver spillet på diskotekerne, for der er tilstrækkeligt med ”gang i den” til, at jeg bliver mere opstemt på at skrive. Det er naturligvis forskelligt fra person til person – skribent til skribent – hvilken musik, vi nyder at arbejde til. Jeg har også mine dage, hvor jeg skal have nogle beroligende toner. Så falder valget på Vivaldis ”Le Quattro Stagioni” – de fire årstider – som, jeg synes, er noget meget smuk og behagelig musik. Mike Oldfield og Jean Michel Jarre kan også være både inspirerende og beroligende at lytte til. Men find din skrivemusik – så er jeg sikker på, at det bliver både nemmere og behageligere for dig at lave SEO.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *