Responsive design?

Intelligent, Intuitive Mobile Surfing

Responsive web design er en måde at gøre dit websted mobilt, så det fungerer effektivt på både stationære browsere og det utal af mobile enheder der er på markedet. Responsive arkitektur giver den bedste kvalitet og oplevelse når brugeren browser på dit webside eller webshop – uanset om der er en smartphone, tablet, netbook og uanset operativsystem.

Folk, der surfer, mens on-the-run har meget forskellige behov fra dem som sidder ved et skrivebord. Responsive hjemmesider re-organisere sig automatisk i forhold til enheden som ser dem, således at den samme hjemmeside giver en optimal oplevelse uanset hvor du befinder dig på webstedet. Desktops få en fuld-blæst interface med videoer, store billeder og animationer. Smartphones får en forenklet hjemmeside, der kører hurtigt uden for meget larme. Tabletter og netbooks får noget der i mellem.

Mobile miljøer kræver enklere navigation, fokuseret på indhold og hurtige side fremvisninger. Hvis et websted har et optimalt design, behøver brugeren ikke at manipulere med webstedet ved hjælp af “pinch og zoom”, og strømmen af ​​indholdet er mere passende for en mindre skærm. Et websted som er udviklet i Responsivedesign, kan reducere mængden af ​​indhold som præsenteres for den mobile besøgende, så det bliver mere overskueligt og lettere at bruge.

Fremtids sikret

Responsive design er en fremsikret teknologi, der bliver mere og mere udbredt når vi taler om udvikling af websider/webshops. Et af de store udfordringer som responsivedesign står over for er det store antal nye enheder der kommer på markedet.

Responsive Web Design egenskaber

Ved væsentlige give en skræddersyet løsning for hver mobil platform, der gør lydhør website design for en bedre brugeroplevelse på en bredere vifte af enheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *