Mangler du en konsulent til søgemaskineoptimering?

Det kan være svært at gennemskue præcis hvad der skal til for at din hjemmeside kommer op i toppen af Google på de søgeord du gerne vil have. Søgemaskineoptimering er en svær størrelse at arbejde med. Det er derfor en god idé at arbejde sammen med en konsulent i søgemaskineoptimering.

Få professionel konsulent hjælp

Søgemaskineoptimering tager få timer at lære, men flere år at mestre. Vil du have optimal effekt ud af dine tiltag inden for søgemaskineoptimering er det derfor en god idé at få hjælp fra de bedste. Deducta er konsulenter inden for digital markedsføring med speciale i netop søgemaskineoptimering. Derfor kan vi også hjælpe dig med at få mere trafik og større synlighed i søgemaskinerne.

De bedste konsulenter til søgemaskineoptimering

Hos Deducta ved vi præcis hvordan den helt rigtige søgemaskineoptimeringsstrategi skal sættes sammen. På baggrund af en søgeordsanalyse får vi et billede af markedet og vores konsulenter kan herefter sætte en strategi sammen i forhold til konkurrence, budget og søgeord.

Tre dele af søgemaskineoptimering

Søgemaskineoptimering handler i vid udstrækning om at sætte de rigtige tiltag sammen. Grundlæggende er der tre ting som skal være på plads før at din virksomhed rangerer højt i Google.

Teknisk platform – helt grundlæggende skal den tekniske platform for din hjemmeside være i orden og optimeret i forhold til søgemaskineoptimering. Deducta har dygtige konsulenter der kan analyser og teste din hjemmeside for om den virker i forhold til søgemksineoptimering

Indhold – Før din hjemmeside kan rangere højt i Google er du nød til at have noget relevant indhold. Vores konsulenter rådgiver dig i søgemaskineoptimering og hjælper dig med en strategi for udvikling af bedre og mere relevant indhold.

Linkbuilding – Google skal vide at netop din hjemmeside er vigtig. Derfor er linkbuilding en essentiel del af vores konsulenters søgemaskineoptimering. Linkbuilding er opbygningen af kvalitetslinks fra eksterne hjemmeside ind til din hjemmeside eller landingsside.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *