Linkbuilding kontra søgemaskinernes formål

Linkbuilding

Linkbuilding er en af de vigtigste, hvis ikke den vigtigste, faktor inden for søgeoptimering. Når fx Google skal vurdere, hvor højt du skal placeres i søgeresultaterne, er indgående links en vigtig parameter. Jo flere der linker til dit website, jo højere kommer du i søgeresultaterne og derved opnår du flere besøgende, hvilket hovedsageligt er målet med en søgemaskineoptimering.

Linkbuilding kontra søgemaskinernes formål

For at kunne begribe hvad linkbuilding er, er det vigtigt at kunne forstå søgemaskinernes fælles formål. Søgemaskinernes job er at levere den mest relevante information til dem, der søger efter det. Et fiktivt eksempel: Du taster ”Superliga stilling” i Googles søgefelt à Google vil nu straks lede flere millioner sider igennem og derefter indekserer dem à Nu skal Google vurdere sidernes relevans og på den måde give dig de bedste søgeresultater à Googles vurdering bygger bl.a. på, hvor mange anbefalinger/indgående links, der findes på de indekserede sider samt hvor stor en relevans de besidder à Efter vurderingen rangeres siderne nu efter kilder og relevans à Du skulle nu meget gerne have de mest relevante internetsider, der kan fortælle dig noget om stillingen i Superligaen.

Vores team af dygtige linkbuildere

Vores team af dygtige linkbuildere fra Seo-optimeringen tager alle udgangspunkt i en sund linkstrategi. Dvs. vi tilpasser os de krav søgemaskinerne opstiller for at rangere højt på bestemte søgeord. Fx Google bliver bedre og bedre til at forstå, hvad der kendetegner kvalitetslinks, hvordan de opstår, og hvad der karakteriserer en naturlig forøgelse af indgående links – derfor er en sund linkstrategi nødvendig.

Vi tilbyder en sund linkstrategi

Vi higer efter at give dit website links fra en bred vifte af forskellige typer hjemmesider, såsom: kataloger, blogs, nyhedsportaler, brancherelaterede sites osv. Den bedste linkbuilding opnås ved at forøge sine indgående links i et naturligt og kontinuerligt tempo. På den måde oplever Google dit website som naturligt – dette bliver belønnet med en bedre rangering hos søgemaskinerne. Linkbuilding drejer sig om håndtering af en række faktorer. Vi hos Seo-optimeringen håndterer disse faktorer med en sund indstilling, da vi af erfaring er klar over, at sund linkbuilding er det, der holder i det lange løb.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *