Kom til tops i Google med en bouncerate på 0!

Google ser mere og mere på din hjemmesides afvisningsprocent – altså hvor mange der besøger din hjemmeside, uden at foretage sig noget – enten klikker “tilbage” i browseren, eller lukker browser-vinduet, eller på anden vis forlader din hjemmeside.

Hver gang en besøgende har denne adfærd, betragtes besøget som “Afvist”, og din “Afvisningsprocent” vil derfor stige hver gang du får et sådant besøg. Har du en afvisningsprocent på f.eks. 100 er der derfor ikke stor sansynlighed for at GOogle vil vise din hjemmeside i sine søgeresultater, for den tolker en afvisningsprocent på 100 som om din hjemmeside ikke fungere.

Det er derfor en rigtig god idé at indsætte et javascript på alle sider, hvor du udløser en “action” i Google Analytics. Hvis dette sker, vil et besøg nemlig ikke tælle som afvist, og din afvisning-procent vil blive meget, meget lav. Dette vil Google tolke som om at de besøg du får alle komme videre og er glade.

Derfor skal du altid have humans.txt

Ligesom det er vigtigt at have en robots.txt fil i roden af sin hjemmeside, ligeså vigtigt er det at have en humans.txt-fil. Denne fil kan fortælle søgemaskine-robotterne at det er rigtige mennesker der står bag websitet. Især Google lægger stor vægt på at det er mennesker der står bag en hjemmeside, hvorfor dette lille trick er guld værd hvis du vil til tops i Google.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *