Køb ikke katten i sækken når du shopper SEO

Søgemaskineoptimering

Dygtige online købmænd interesserer sig for SEO (søgemaskineoptimering) . Læs hvordan mindre danske netbutikker bruger SEO Strategi til at løfte omsætning og bundlinie. Få svar på spørgsmålet Hvad er søgemaskineoptimering.

Hjælp dine nye kunder

Dit lager bugner af attraktive varer til gode priser. Du har ambitioner om at sælge mere. Kunderne vil gerne købe, men først skal de finde dig. En god placering i søgemaskinernes søgeresultater er et effektivt våben i kampen om kunderne.

Køb ikke katten i sækken

Hvis du er usikker på, hvordan du optimerer din netbutik i forhold til søgemaskinernes komplicerede formler, så har du brug for hjælp udefra. SEO Strategi.dk giver hjælper dig med at lægge en strategi for dit arbejde med søgemaskineoptimering.

Vi udfører ikke optimeringsarbejdet for dig, men vi fungerer som din uvildige sparringspartner, når du drøfter søgemaskineoptimering med f.eks. din webshopleverandør.

Ekstra trafik fra søgemaskinerne

Når du har opnået maksimal synlighed i de ”organiske” (ubetalte) søgeresultater, så er det næste naturlige skridt at betale Google for ekstra trafik via Google AdWords. Læs hvordan SEO Strategi kan hjælpe dig i gang med Google AdWords.

Skal vi også hjælpe dig?

Få en gratis snak om søgemaskineoptimering – helt uden bindinger for dig.

Kontakt os

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *