Individuel webside

Når du vælger en individuel webside

Når du vælger en individuel webside, så er det vigtigt at din webside skiller sig ud fra mængden, og vores fokus er på, at du får et flot, enkelt, dynamisk og funktionelt webdesign, med en høj grad af brugervenlighed, og en klar formidling af din virksomheds budskab på nettet. Derfor bygger vi hele din webside helt op fra bunden og efter dine retningslinjer.

Det er vigtigt for os

Det er vigtigt for os, før vi indgår et evt. samarbejde, at vi forstår dine behov og ønsker, samt forretningsmæssige krav. Derfor er det fast procedure, at vi inden et evt. samarbejde altid fremsender nogle indledende spørgsmål, hvor vi spørger ind til ønskede funktioner/designs på din webside, for at danne os en god ide om, hvilken type webløsning du ønsker.

Den endelige pris for en individuel webside afhænger af faktorer som:

  • Hvor mange undersider skal websiden bestå af.
  • Hvor meget kan vi inddrage af kundens nuværende marketingmateriale.
  • Hvor meget tid skal der bruges på udarbejdelse af design, tekst, fotomateriale og navigationsstruktur.
  • Skal websiden kombineres med mailinglister, som besøgende selv skal kunne skrive sig på, og få tilsendt nyheder fra virksomheden.
  • Andre individuelle ønsker fra kunden.
  • Skal hjemmesiden søgemaskineoptimeres fra starten af?

Pris for en ny hjemmeside

Den konkrete pris vil altså afhænge konkret af kundens ønsker til sin ny hjemmeside, men prisen vil altid blive fastlagt, inden vi går i gang med at lave websiden for kunden. Dette sker på baggrund af et spørgeskema som vi fremsender til kunden, inden arbejdet påbegyndes. Vi tilstræber at lave en god professionel webløsning/webside i prisniveauet 5.000 – 20.000 kr, medmindre du har nogle helt specifikke krav/behov til din webside.

Den endelige pris på en webside

Den endelige pris på en webside vil også i høj grad afhænge af, hvor præcise kravspecifikationer vi modtager inden vi påbegynder arbejdet. Præcise kravspecifikationer sparer os nemlig for tid, og sparer vi tid, så skal kunden selvfølgelig også have en billigere pris.

Det er vores målsætning, at du altid inden vi opstarter udarbejdelsen af din webside har et fast prisoverslag på din webside, så du ikke får nogen ubehagelige prisoverraskelser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *