Hvorfor er SEO spændende?

Synlighed er vigtigt for virksomheder

Synlighed er vigtigt for virksomheder, hvis de ønsker at få solgt sine produkter og opnå succes. Hvis ikke virksomheden kan findes, bliver der heller ikke solgt noget, og en fiasko lurer. At være synlig koster desværre penge; især gennem de traditionelle kanaler såsom annoncer, tv-reklamer, og lignende. Penge er dog nødvendigvis ikke et middel alle iværksættere har, og desuden viser en undersøgelse foretaget af International Danish Entrepeneurship Academy, at iværksætteriet er gået i stå under finanskrisen. I år 2007, før finanskrisen, kom der 6,5 nye iværksættere ud af tusind indbyggere – to år senere i år 2009 er tallet faldet til 4,8. Niels Henrik Glisbjerg som er direktør for Erhvervsudviklingscenter Haderslev, er ikke i tvivl om, at nedgangen skyldes, at det er blevet sværere at finansiere sine idéer. Han tror yderligere, at mange vil mislykkedes som iværksættere på grund af manglende viden og evner til at markedsføre sine produkter.

En prognose foretaget af AdweekMedia

En prognose foretaget af AdweekMedia viser en markant fremgang i online-annoncering som inkluderer både banner reklamer, virksomhedsbetalte videoer og reklamer på søgemaskiner. Den største fremgang forventes at blive inden for reklamer på søgemaskiner, hvor der forudses at blive brugt 11,4 milliarder dollars. De to søgemaskiner Google og Yahoo! er i gang med at inddrage Twitter i deres søgninger, hvilket vil udbrede muligheden for kommunikation via sociale medier. Denne fremgang viser, at virksomheder er interesserede i at være synlige på Internettet.

Disse undersøgelser

Disse undersøgelser gør det endnu mere spændende at arbejde med markedsføring via sociale medier og andre billigere online markedsføringsmuligheder for iværksættere. Den førstnævnte undersøgelse viser, at der er et behov for let tilgængelige, billige markedsføringsmuligheder for nye virksomheder, da kapitalen i starten er lille. Den teknologiske udvikling har åbnet muligheden for, på en billig måde, at ramme en stor population. Den sidste undersøgelse viser, at der forventes fortsat vækst inden for området fremover.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *