Grafisk design i Kolding

Grafisk design er en proces

Grafisk design er en proces, hvor kreative kræfter påvirker processens udfald/resultat. Her hos seo-optimeringen.dk besidder vi de kreative kompetencer, der kræves for at kunne udføre et grafisk design, der er specialsyet til din målgruppe.

Målgruppen

Målgruppen er netop vigtig at tage hensyn til, når der skal designes grafisk. Din virksomhed udstråler typisk et bestemt budskab, hvorfor dette budskab ikke må blive spoleret eller tvetydigt af et grafisk design, der ikke er tilpasset 100% til din målgruppe.

hyppigt eksempel

Et meget hyppigt eksempel på et tvetydigt budskab, er virksomheden, der sælger mobiler til ældre mennesker. Mobilerne er meget enkle og indeholder få funktioner samt er udstyret med store taster. Virksomhedens budskab signalerer enkelthed og simplicitet. Besøger man virksomhedens hjemmeside, er den spækket med funktioner og muligheder samt meget avanceret opbygget. Den ældre målgruppe, der besøger hjemmesiden for yderligere informationer, finder selvfølgelig siden meget uoverskuelig. Budskab og design passer altså ikke sammen.

Vores team af dygtige grafikere hjælper dig

Det er her vi fra seo-optimering kommer ind i billedet. Vores team af dygtige grafikere hjælper dig igennem den kunstneriske og faglige disciplin. Dit budskab opnår ikke den rette gennemslagskraft ved kun at blive formuleret på skrift – budskabet skal også kommunikeres visuelt. Denne visuelle kommunikation kan indebære brug af billeder, symbol og tekst. Disse tre elementer udgør tilsammen en unik egenskab, der kan formulere dit budskab tydeligt og korrekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *