Hvad gør man ikke for penge?

trivielle opgaver

Nogle gange kan jeg godt undre mig over, hvordan jeg er havnet her, hvor jeg er. Dag ud og dag ind sidder jeg og udfører de samme trivielle opgaver som i går – jeg sidder på et kontor og printer breve ud for firmaet, jeg slikker kuvertens kant og frimærket, og en halv time inden jeg har fri, pakker jeg sammen og cykler på posthuset med brevene. Gud, hvor trivielt og uinspirerende altså. Hvad gør man ikke for penge? Jeg kan jo ikke leve af mit firmas indtægter – indsæt en masse ærgerlige udråbstegn.

Ja, du hørte rigtigt – jeg har skam mit eget firma og alt muligt, så det er ikke fordi, jeg ikke drømmer om at blive til noget mere end en kontornusser i ordets sandeste forstand. Men det står lidt i stampe lige nu.

webshop

For nylig hørte jeg dog om noget, der kunne være lige sagen for mit firma – en lille webshop, der beskæftiger sig med salg af lækre accessories til katte og deres elskelige ejere. Det var noget med noget søgemaskineoptimering og linkbuilding. Kender I til det? Som jeg forstod det, var det noget med, at man skulle optimere sin placering på Google ved at skrive nogle artikler og bygge nogle links ind i dem, og så udveksle links med andre hjemmesider eller få pladser i linkkataloger.

firma

Jeg er ikke helt sikker på, hvad det er for noget, men det lyder meget spændende, og hvis jeg kan lære at gøre det selv, kan jeg måske spare mit lille firma for endnu en udgift. Jeg er ikke meget for at betale andre for at gøre den slags, men jeg er bange for, at jeg er nødt til at se i øjnene, at hvis jeg vil have flere kunder i hus og en større salgsrate i forhold til besøgende, så skal jeg investere i en opdatering af min hjemmeside og webshop – og så noget søgemaskineoptimering og linkbuilding, så folk også bedre kan finde min hjemmeside, når de søger på Google.

linkbuilding

Men er der nogle af jer derude, som kender nogen, der kan tage sig af den slags, og måske til en pris, der er overkommelig for sådan en lille person som mig? Jeg har virkelig brug for hjælp, ellers kan jeg snart ”dreje nøglen om” på min lille webshop, og det ville jeg virkelig være ked af, for jeg føler virkelig, at de ting, jeg har at sælge, har en værdi for andre katteelskere derude! Så hvis der er nogen, der kan forklare mig, hvad linkbuilding og søgemasine-halløj går ud på, og om det er noget for mig, så vil jeg blive virkelig glad. På forhånd tak, og kæmpe katteknus her fra!

Link kataloger

En hurtig måde at få lavet links til sit website er ved, at oprette websitet på en række af alle de link kataloger der findes rundt omkring på nettet. Jeg har herunder samlet en liste over de nemmeste og hurtigste link kataloger:

Linkjunglen.dk

Linkbuzz.dk

Gratis-link.dk

Positivt.dk

Namsk.dk

ZIP Link

4sight.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *