En minimalistisk hjemmeside

onlinefirma

Da jeg skulle starte mit onlinefirma, havde jeg meget klare ideer om hvordan min hjemmeside skulle se ud. Siden skulle være moderne og minimalistisk, men med interessant features. Formerne skulle være bløde og runde, men stadig virke professionel – det hele virkede så simpelt! Jeg vidste jo, hvad jeg ville have, og jeg havde en basal viden om at lave hjemmesider – eller det vil sige, jeg havde lavet en HTML-hjemmeside for knap ti år siden. Desuden vidste jeg også, hvordan min side skulle se ud, så hvorfor skulle jeg dog betale en designer for at lave noget, som jeg allerede havde lavet?

HTML

Jeg gik i gang, fuld af selvtillid, men opdagede hurtigt, at HTML ikke var så nemt som jeg huskede. Det var i hvert fald svært at lave noget, der så ordentligt ud. HTML var altså ude af billedet. Jeg havde ikke de fornødne evner. Jeg begyndte at lede efter en ny løsning og fandt steder online, hvor man nemt og meget billigt kunne lave sin egen hjemmeside ud fra visse skabeloner. Jeg var ellevild – mange af skabelonerne var lige præcis, hvad jeg ønskede. Hjemmesiderne man kunne lave var smarte, så moderne ud og virkede professionelle, eller det synes jeg i hvert fald først. Det gik hurtigt op for mig, at selvom jeg skrev de tekster jeg ønskede på min hjemmeside og lagde mit indhold derind, så virkede hjemmesiden stadig upersonlig. Det blev aldrig andet end en skabelon, og det var nemt at se, at hjemmesiden ikke var original.

CMS

Endeligt måtte jeg se mig slået. Jeg kunne ikke selv lave en hjemmeside i ordentlig kvalitet og jeg fandt et godt webbureau i Århus. De forstod med det samme, hvad mine planer for min hjemmeside var. Jeg følte mig super godt taget imod og de gav mig en fantastisk vejledning, både når det handlede om CMS, SEO mm.

hjemmeside

Det begyndte også at gå op for mig, hvor meget arbejde, der lå under overfladen på en hjemmeside. Som bruger ser man jo kun ”det ydre” af hjemmesiden, men indenunder ligger der store mængder arbejde, som får hjemmesiden til at fungere uden problemer, optimere den til SEO og gør den let at opdatere. Alle disse faktorer ville min hjemmelavede hjemmeside aldrig kunne have opfyldt, så jeg var glad for at jeg fandt det webbureau i Århus. Selvfølgelig er det en udgift at få lavet en hjemmeside sådan, men det er ikke noget man skal spare væk. Webbureauet lagde et fantastisk stykke arbejde i min hjemmeside, og jeg var glad og taknemmelig, da jeg betalte dem.

Lad være med at spare på din hjemmeside. Hvis du tror, at du nemt kan klare det selv, er det fordi du ikke har forstået hvor krævende det er – det lærte jeg, og jeg er lykkelig for at jeg fandt et godt webbereau i Århus – se deres hjemmeside her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *