Adwords – Analytics

Sådan udarbejder vi din Google Adwords kampagne

En Adwords kampagne starter med, at man i fællesskab fastlægger, hvad målet skal være for din kampagnen. Det kan eksempelvis være, at målet er at generere salg, kundeemner eller tilmeldinger til et nyhedsbrev.

En effektiv søgeordsliste er nøglen ud over annoncen til at tiltrække de målrettede besøgende via Google Adwords. Vi laver en konkurence og søgeords analyse og ud fra de søgeord og de søgeord du selv ønsker at bruge skal være grundlaget til din nye kampagne.

Søgeord som skal give dig en bred og målrettet eksponering, når du markedsfører dig via Adwords på Google.

Når vi har udarbejdet dine søgeord og din effektive annonce til brug på Google Adwords, så sender vi begge dele til gennemsyn hos dig. Du har nu mulighed for at slette eventuelle ord, du ikke vil have med og tilføje andre. Når vi har modtaget din e-mail med eventuelle rettelser og tilføjelser, så går vi i gang med selve oprettelsen af kampagnen.

Din Google Adwords kampagne tager afhængig af størrelse to til fire hverdage at oprette. Vi laver individuelle annoncegrupper til hvert enkelt forretningsområde for at gøre din kampagne så præcis så muligt og du får de meste relevante kunder for din kampagne.

Kampagnen evalueres løbende som udgangspunkt i slutningen af hver måned. Løbende Google Adwords administration og optimering er vigtig for, at du kan få den bedste pris for dine søgeord.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *