7 tips til din virksomheds statusopdateringer på Facebook

Hvis du har en Facebook side, så kender du frustrationerne. Hvor bliver alle de “likes” af, som dine konkurrenter åbenbart får? Hvorfor er der ingen der diskuterer det du slår op? Hvorfor får ingen af dine poster “likes”?

Måske er det tid til at skifte taktik?

Her er 7 tips til at forbedre din Facebook side, og skrive indhold, der læses af flere.

1. Planlæg

Under dine nye indlæg, finder du et ikon med et lille ur. Klik på det og vælg det tidspunkt, hvor din post skal blive synlig for dine fans. Her er det altid godt at målrette mod de “gode” tidspunkter. Formiddag 10-12 eller aften 18-20 er gode tidspunkter, og søndag og onsdag er gode dage. Normalt er det ikke en god idé at poste mere end 2-3 opdateringer i ugen, og ikke mere end 1 opdatering om dagen. Men det afhænger af emne.

2. Brug tags

Tag personer, sider eller emner i dine poster. På den måde breder du dit indhold til flere modtagere, fordi de får notifikationer, når de bliver tagget i dine poster.

Tag venner

Tag sider

 

3. Tilføj lokationer

Når du vælger en lokation for en post, så har du chance for at nå Facebook brugere, der har angivet tilhørsforhold til stedet. Det kan være de bor i området, eller er fans af stedet.

Klik på knappenålen under tekstboksen

Vælg et passende sted

 

4. Målret dine poster til specifikke områder

Under tekstboksen finder du også globus ikonet. Det kan du klikke på, og bruge til at målrette dit indlæg til geografiske områder eller sprog. På den måde kan du f.eks. skrive opdateringer på engelsk, som kun dine fans i england fans kan se.

Målret mod geografisk område

 

5. Målret mod specifikt sprog

Hvis du har fans i mange lande, så er det altid en fordel at kommunikere på deres sprog. Du kan f.eks. skrive opdateringer på tysk, og målrette dem, så de kun er synlige for dine tysktalende fans.

Målret mod sprog

 

6. Tilføj billeder

Poster med billeder ses og kommenteres næsten dobbelt så meget som almindelige poster. Så hvis din post skal promovere eller tiltrække nye “likes”, så skal den indeholde et billede.

Tilføj billeder til dine poster

 

7. Brug mulighederne for at fremhæve specielle poster

På din side har du mulighederne for at fremhæve poster i din timeline. Eller du kan fastgøre dem til toppen af din timeline i en periode

Fremhæv post

Fastgør i toppen

 

Nu er du klædt lidt bedre på, til at ad administrere din Facebook side, og kender flere af de muligheder du har.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *